travelwithkids.net

Samenwerken

Welkom op onze samenwerkingspagina! Ons doel is om gezinnen te helpen bij het ontdekken van geweldige plekken en om hun reiservaring nog mooier te maken. We vinden het gaaf om met anderen samen te werken die ook van reizen houden! Of je nu een reisbureau bent, spullen voor kinderen verkoopt, of reizen met kinderen promoot, we willen graag van je horen.

Soorten samenwerkingen

We staan open voor verschillende samenwerkingsmogelijkheden om reizen met kinderen op een leuke en informatieve manier te delen. Hier zijn enkele manieren waarop we kunnen samenwerken:

Perstrips 
Productrecensies
Gesponsorde berichten
Advertenties op onze website of social media kanalen
Content creatie (foto/video/blogs)

We zijn enthousiast over langdurige samenwerkingsverbanden waarbij we regelmatig kunnen samenwerken om waardevolle en consistente inhoud te bieden aan onze doelgroep. We zijn flexibel en staan open voor andere vormen van samenwerkingen die passen bij onze missie. Als je ideeën hebt voor een samenwerking die hier niet genoemd wordt, laat het ons dan zeker weten!

Eerdere samenwerkingen

Onze blog bestaat nog maar sinds maart 2023, maar we hebben al met veel mooie bedrijven mogen samenwerken. 

Neem contact met ons op!

Heb je een vraag of wil je graag onze Mediakit inzien? Stuur ons dan een mailtje of vul onderstaand contactformulier in. 

Stuur een mailtje naar marlyn@travelwithkids.net

Nutchel met kinderen

Contact formulier

Content creatie voor Nutchel

Nutchel met kinderen

Instagram post voor GetYourGuide