travelwithkids.net

Oman

Het land van de wadi's, geitenmarkten en vriendelijke bevolking

Oman staat bekend om zijn vriendelijke inwoners en zijn prachtige wadi’s. Het land is ongeveer zeven maal zo groot als Nederland en heeft slechts vijf miljoen inwoners. Oman is dus een dunbevolkt land. Het is een land wat nog niet door het massatoerisme is ontdekt, maar wij verwachten dat dit niet lang meer gaat duren. Dit land heeft alles voor een geslaagde avontuurlijke vakantie met het gezin!

Oman ligt in het zuidoosten van het Arabische schiereiland, naast de Verenigde Arabische Emiraten, Saudi-Arabië en Jemen. Vanaf Nederland vlieg je er in ongeveer negen uur heen. Oman heeft een warm woestijnklimaat. Dit houdt in dat het het gehele jaar warm en droog is. Vooral in de zomer lopen de temperaturen hier hoog op, temperaturen tussen de 40 en 50 graden zijn dan geen uitzondering. De beste reistijd voor Oman is dan ook van oktober tot en met april. Een super bestemming voor de kerstvakantie!

Hiken in Oman met kinderen
Hiken in Oman met kinderen
Hiken in Oman met kinderen

Lees al onze artikelen over oman

misschien vind je dit ook leuk...

  • HI, LEUK DAT JE ER BENT!

  • Welkom op mijn blog! Ik ben Marlyn en samen met mijn man en twee kinderen (uit 2018 en 2020)  een reislustig gezin uit de omgeving van Rotterdam.

  • Laad ons je inspireren en reis mee naar prachtige bestemmingen over de hele wereld. Wij laten je zien dat je ook met kids prachtige reizen kan maken.


  • Ontdek hoe je als reisblogger met een klein bereik samenwerkingen kunt opzetten met hotels en gratis verblijven kunt regelen over de hele wereld!


  • NIEUWSTE BERICHTEN


  • mooiere vakantiefoto's?

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang GRATIS onze favoriete preset voor nog mooiere vakantieherinneringen.