travelwithkids.net

Over TravelwithKids

Over ons

Yes you can travel after having kids!

Hallo, welkom op mijn blog: TravelwithKids! Ik ben Marlyn en samen met mijn man en twee kinderen (uit 2018 en 2020) een reislustig gezin uit de omgeving van Rotterdam.

Op deze website lees je alles wat je wilt weten over reizen met kinderen. Praktische tips voor bijvoorbeeld het vliegen met een baby, de mooiste en meest kindvriendelijke hotels over heel de wereld en de beste tips voor de mooiste bestemmingen, ver weg en dichtbij. Wij willen je laten zien dat je ook met kinderen nog hele mooie reizen kan maken. 

Toen Lizzy werd geboren gingen we ervan uit dat we voorlopig geen verre reizen meer zouden maken. De dingen die we om ons heen hoorden, gingen we bijna zelf geloven. “Met kinderen is dat niet te doen, je maakt de kids er niet blij mee”. Gelukkig hebben we ervaren dat het ook anders kan. Dat het reizen niet hoeft te stoppen als je kinderen krijgt. Wij zijn juist reislustiger geworden sinds de kids geboren zijn!

In 2022 hebben wij een prachtige reis mogen maken door o.a. Indonesië, Australië en Egypte. Sindsdien is de reislust helemaal aangewakkerd en proberen we samen zoveel mogelijk van onze mooie wereld te zien.

Laat ons je inspireren en reis mee naar prachtige bestemmingen over de hele wereld!

Liefs,

Marlyn

Queensland met kinderen - Billabong Sanctuary
Sharm-el-Sheikh met kinderen
Queensland met kinderen - Heart Reef

Onze favorieten bestemmingen

Luister ons verhaal op Spotify: ons interview in de podcast van papamoetmee