travelwithkids.net

Marokko

Het land van de souks, kamelen en de woestijn

Marokko, een land wat zo ver weg voelt, maar waar je in 4 uur vliegen al bent! Het land is ongeveer 11 maal zo groot als Nederland en heeft ruim 37 miljoen inwoners. Marokko ligt in het noordwesten van Afrika, maar af en toe waan je je meer in het Midden-Oosten.

Het land kent een subtropisch klimaat. Dit houdt in dat de seizoen redelijk gelijk lopen met de seizoenen in Nederland en België. Marokko heeft echter hogere uiterste. In de zomer is het hier gemakkelijk 40 graden. De beste reistijd voor Marokko is dan ook buiten de zomermaanden. April, mei, oktober en november zijn de beste maanden om het land te bezoeken. Het is daarmee een top bestemming voor de mei- of herfstvakantie!

Marokko met kinderen
Marokko met kinderen
Marokko met kinderen

Lees al onze artikelen over Marokko

misschien vind je dit ook leuk...

  • HI, LEUK DAT JE ER BENT!

  • Welkom op mijn blog! Ik ben Marlyn en samen met mijn man en twee kinderen (uit 2018 en 2020)  een reislustig gezin uit de omgeving van Rotterdam.

  • Laad ons je inspireren en reis mee naar prachtige bestemmingen over de hele wereld. Wij laten je zien dat je ook met kids prachtige reizen kan maken.


  • Ontdek hoe je als reisblogger met een klein bereik samenwerkingen kunt opzetten met hotels en gratis verblijven kunt regelen over de hele wereld!


  • NIEUWSTE BERICHTEN


  • mooiere vakantiefoto's?

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang GRATIS onze favoriete preset voor nog mooiere vakantieherinneringen.