travelwithkids.net

Oostenrijk

De prachtige alpen, heerlijke koffiehuizen en rijke geschiedenis

Oostenrijk is een prachtig land gelegen in het hart van Europa. Het land is ongeveer twee keer zo groot als Nederland en telt ongeveer 8,9 miljoen inwoners.

Het landschap van Oostenrijk is gevarieerd, van de hoge bergen van de Alpen tot de glooiende heuvels van het Oostenrijkse platteland. De meeste toeristen bezoeken de populaire regio’s van Wenen, Tirol en Salzburg, waar ze kunnen genieten van prachtige natuur, rijke cultuur en geschiedenis.

Oostenrijk heeft een gematigd landklimaat met warme zomers en koude winters. Oostenrijk is het gehele jaar goed te bezoeken. Ben je op zoek naar zon? Dan is de beste reistijd voor Oostenrijk van mei tot september, wanneer de temperaturen aangenaam zijn en er veel activiteiten te ondernemen zijn. Wil je op wintersport? Dan is de beste reistijd van december tot en met maart.

Treinvakantie met kinderen Oostenrijk
Treinvakantie met kinderen Oostenrijk
Treinvakantie met kinderen Oostenrijk

Lees al onze artikelen over Oostenrijk

misschien vind je dit ook leuk...

  • HI, LEUK DAT JE ER BENT!

  • Welkom op mijn blog! Ik ben Marlyn en samen met mijn man en twee kinderen (uit 2018 en 2020)  een reislustig gezin uit de omgeving van Rotterdam.

  • Laad ons je inspireren en reis mee naar prachtige bestemmingen over de hele wereld. Wij laten je zien dat je ook met kids prachtige reizen kan maken.


  • Ontdek hoe je als reisblogger met een klein bereik samenwerkingen kunt opzetten met hotels en gratis verblijven kunt regelen over de hele wereld!


  • NIEUWSTE BERICHTEN


  • mooiere vakantiefoto's?

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang GRATIS onze favoriete preset voor nog mooiere vakantieherinneringen.