travelwithkids.net

Denemarken

de beste fietspaden ter wereld, de kleine zeemeermin en Legoland

Denemarken bestaat uit het schiereiland Jutland en meer dan 400 eilanden. Het land is iets groter dan Nederland en telt nog geen zes miljoen inwoners. Denemarken vormt samen met Groenland en de Faeroer eilanden het Koninkrijk Denenmarken en ligt in Scandinavië, in het Noorden van Europa.

Vanaf Nederland vlieg je in ongeveer een uurtje naar de hoofdstad Kopenhagen. Met de auto en de ferry doe je er ongeveer 9 uur over. Denemarken heeft een gematigd zeeklimaat. De zomers zijn er niet al te warm en de winters zijn vrij mild. De beste reistijd voor Dennmarken is dan ook in de lente/zomermaanden, van mei tot en met september, een ideale bestemming dus voor de mei- of zomervakantie!

Denemarken Kopenhagen met kinderen
De kleine zeemeermin Kopenhagen Denemarken
Gekleurde huisjes in Kopenhagen Denemarken

Lees al onze artikelen over Denenmarken

misschien vind je dit ook leuk...

  • HI, LEUK DAT JE ER BENT!

  • Welkom op mijn blog! Ik ben Marlyn en samen met mijn man en twee kinderen (uit 2018 en 2020)  een reislustig gezin uit de omgeving van Rotterdam.

  • Laad ons je inspireren en reis mee naar prachtige bestemmingen over de hele wereld. Wij laten je zien dat je ook met kids prachtige reizen kan maken.


  • Ontdek hoe je als reisblogger met een klein bereik samenwerkingen kunt opzetten met hotels en gratis verblijven kunt regelen over de hele wereld!


  • NIEUWSTE BERICHTEN


  • mooiere vakantiefoto's?

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang GRATIS onze favoriete preset voor nog mooiere vakantieherinneringen.