travelwithkids.net

Egypte

Het land van de farao's, piramides en all-in resorts

Egypte, een magisch land in Noordoost-Afrika, is een bestemming die fascineert en verwondert, ideaal voor gezinsavonturen. Dit historische land staat bekend om zijn oude beschaving, iconische monumenten en de mysteries van de Nijl. Met een oppervlakte die ongeveer 20 keer zo groot is als Nederland en een bevolking van meer dan 100 miljoen mensen, biedt Egypte een diepgaande culturele ervaring. De bruisende metropool Caïro, met meer dan 20 miljoen inwoners, weerspiegelt de moderne kant van Egypte, terwijl de monumenten van het oude Egypte een reis door de tijd bieden.

Reizen naar Egypte is een reis naar het hart van de geschiedenis, en vanuit Nederland kun je hier in ongeveer 5 uur naartoe vliegen. Egypte heeft een woestijnklimaat, met hete zomers en milde winters. De beste tijd voor gezinsreizen naar Egypte is tijdens de herfst en lente, wanneer de temperaturen aangenamer zijn. In de zomer kunnen de temperaturen extreem hoog worden, dus als je met kinderen reist, is het raadzaam om de warmste maanden te vermijden.

Sharm-el-Sheikh met kinderen
Sharm-el-Sheikh met kinderen
Sharm-el-Sheikh met kinderen

Lees al onze artikelen over Egypte

misschien vind je dit ook leuk...

  • HI, LEUK DAT JE ER BENT!

  • Welkom op mijn blog! Ik ben Marlyn en samen met mijn man en twee kinderen (uit 2018 en 2020)  een reislustig gezin uit de omgeving van Rotterdam.

  • Laad ons je inspireren en reis mee naar prachtige bestemmingen over de hele wereld. Wij laten je zien dat je ook met kids prachtige reizen kan maken.


  • Ontdek hoe je als reisblogger met een klein bereik samenwerkingen kunt opzetten met hotels en gratis verblijven kunt regelen over de hele wereld!


  • NIEUWSTE BERICHTEN


  • mooiere vakantiefoto's?

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang GRATIS onze favoriete preset voor nog mooiere vakantieherinneringen.