travelwithkids.net

Duitsland

Gezellige kerstmarkten, rijke geschiedenis en prachtige natuur

Duitsland is een fascinerend land in het hart van Europa, bekend om zijn rijke geschiedenis, cultuur, natuur en bruisende steden. Het land is ongeveer vier keer zo groot als Nederland en heeft meer dan 83 miljoen inwoners.

Het landschap van Duitsland is divers, van de bergen in de Alpen tot de prachtige kustlijnen in het noorden. De meeste toeristen bezoeken de populaire regio’s van Berlijn, Beieren en de Rijnvallei, waar ze kunnen genieten van prachtige natuur, rijke cultuur en geschiedenis.

Duitsland heeft een gematigd klimaat met warme zomers en koude winters. Het is het hele jaar door een ideale bestemming om te bezoeken, met verschillende activiteiten en bezienswaardigheden die bij elk seizoen passen. Wil je genieten van de natuur in de lente en de zomer? Of ben je een fan van de beroemde Duitse kerstmarkten in de winter? Duitsland heeft voor elk wat wils!

Treinvakantie met kinderen Duitsland
Geierlay hangbrug in Duitsland
Treinvakantie met kinderen Duitsland

Lees al onze artikelen over Duitsland

De huidige query heeft geen berichten. Controleer of je berichten hebt gepubliceerd die overeenkomen met je zoekopdracht.

misschien vind je dit ook leuk...

  • HI, LEUK DAT JE ER BENT!

  • Welkom op mijn blog! Ik ben Marlyn en samen met mijn man en twee kinderen (uit 2018 en 2020)  een reislustig gezin uit de omgeving van Rotterdam.

  • Laad ons je inspireren en reis mee naar prachtige bestemmingen over de hele wereld. Wij laten je zien dat je ook met kids prachtige reizen kan maken.


  • Word je blij van mijn gratis tips en inspiratie? Help me door een kopje thee voor me te kopen!

  • Ik ben je dankbaar ♥


  • NIEUWSTE BERICHTEN


  • mooiere vakantiefoto's?

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang GRATIS onze favoriete preset voor nog mooiere vakantieherinneringen.