travelwithkids.net

Speelgoed voor in het vliegtuig

Wat neem je mee?

Ben je op zoek naar het leukste speelgoed voor in het vliegtuig? Lees dan snel verder!

Een vliegreis met kinderen kan een spannend avontuur zijn, maar het kan ook uitdagend zijn om ze tijdens de vlucht bezig te houden. Gelukkig hebben we een selectie gemaakt van het leukste speelgoed dat perfect is voor baby’s, peuters en kleuters. Of je nu op weg bent naar een exotische bestemming of een familiebezoek, met dit speelgoed wordt de vliegervaring een stuk plezieriger voor het hele gezin.

Ook leuk: Busy Boxes voor in het vliegtuig.

Deel & pin deze blog!

Speelgoed voor in het vliegtuig - baby's

Speelgoed voor in het vliegtuig

Reizen met een baby kan een spannende maar ook uitdagende ervaring zijn, vooral als je met het vliegtuig gaat. Is dit de eerste keer vliegen met je kleintje? Lees dan zeker mijn blogs over vliegen met baby’s en de complete inpaklijst voor een vliegvakantie met je baby.

Het vermaken van je kleintje tijdens de vlucht is essentieel om een ontspannen en zorgeloze vliegervaring te hebben. In deze blog delen we het beste speelgoed voor in vliegtuig voor baby’s, zodat je kleintje zich comfortabel en vermaakt voelt tijdens de reis. 

Knuffels en doekjes

Knuffels en doekjes zijn een must-have voor vliegreizen met baby’s. Neem het favoriete knuffelvriendje van je baby mee, want dit kan troost en veiligheid bieden tijdens het vliegen.

Rammelaars en bijtspeeltjes 

Rammelaars en bijtspeeltjes zijn geweldige opties om de zintuigen van je baby te stimuleren en tegelijkertijd verlichting te bieden wanneer ze tandjes krijgen. Kies voor kleurrijke en veilige speeltjes die gemakkelijk vast te houden zijn voor kleine handjes.

Voorleesboekjes 

Kies voor voorleesboekjes met grote, contrasterende afbeeldingen die de aandacht van je baby zullen trekken. Baby’s zullen genieten van de gezellige voorleesmomenten met jou tijdens de vlucht. Maar ook knisperboekjes zijn ideaal om je kleintje een tijd te vermaken. Hieronder een aantal leuke knisperboekjes.

Stapelbekers

Als je baby al iets ouder is, zijn stapelbekers een leuke manier om ze een tijdje zoet te houden. Opstapelen, omgooien, en weer opnieuw. Papiertjes in de bekers gooien, de bekers als hoed gebruiken of er aan sabbelen… daarnaast kan je de bekers ook gebruiken tijdens het spelen in bad, in het zwembad of op het strand. Omdat je ze in elkaar kan stapelen, nemen ze niet veel plek in. Ideaal dus! Onderstaande stapelbekers zijn ideaal speelgoed voor in het vliegtuig.

Speelgoed voor in het vliegtuig - peuters en kleuters

Reizen met jonge kinderen kan een geweldige ervaring zijn, maar het kan ook uitdagend zijn om ze tijdens de vlucht bezig te houden. Gelukkig hebben we een selectie gemaakt van het beste speelgoed voor in het vliegtuig voor peuters en kleuters. Lees verder om te ontdekken welk speelgoed je moet meenemen om jouw peuters en kleuters te vermaken tijdens hun vliegreis. 

Kleurboeken en kleurpotloden 

Kleurboeken en kleurpotloden zijn nog steeds een hit voor peuters en kleuters. Geef je kleintjes een kleurboek met hun favoriete figuren of thema’s en een set kleurpotloden om hun creativiteit de vrije loop te laten.

Stickers en raamstickers 

Stickers en herbruikbare raamstickers zijn geweldige opties om de verbeeldingskracht van je kleintjes te stimuleren. Laat ze verhalen verzinnen en hun eigen creaties maken op het vliegtuigraam. Hieronder een aantal raamstickers die leuk zijn voor kinderen.

Rijgspelletjes

Kleurrijke rijgspelletjes met grote kralen of andere figuren zijn geweldig voor urenlang speelplezier! Bekijk onderstaande rijgspelletjes eens. 

Magnetisch tekenbord

Laat de creativiteit van je kleintjes de vrije loop op een magnetisch tekenbord zonder het gedoe van papier en potloden. Super makkelijk: je kan oneindig blijven tekenen. Er zijn genoeg magnetische tekenborden te vinden. Wij selecteerde onderstaande voor je. 

Doktersset

Kinderen kunnen hun fantasie de vrije loop laten gaan en spelen alsof ze dokter zijn. Handig bij verdriet als de vakantie weer voorbij is 😉 Onderstaande dokterssetjes zijn super leuk voor kinderen.

Speelgoed voor in het vliegtuig

Poppetjes

Kleine poppetjes of actiefiguren bieden eindeloos speelplezier en kunnen allerlei avonturen beleven tijdens de reis.

Reisspelletjes

Neem compacte reisspelletjes mee, zoals kaartspellen of kleine dobbelsteenspellen. Deze zijn geweldig om de tijd te doden tijdens lange wachttijden op de luchthaven en bieden ook vermaak tijdens de vlucht. Op bol.com zijn er heel veel reisspelletjes te vinden.

Luisterboeken en koptelefoons

Luisterboeken zijn een geweldige manier om kinderen te vermaken. Zorg ervoor dat je comfortabele koptelefoons hebt die geschikt zijn voor kinderen, om de andere passagiers niet te veel te storen 😉

Tablet met koptelefoon

Natuurlijk is teveel schermtijd niet goed voor de ogen van je kleintje. Maar tijdens (lange) vluchten mag je regels best een keer laten vieren om ervoor te zorgen dat iedereen een fijne en comfortabele vlucht heeft. Een tablet met leuke en educatieve apps of films is een makkelijke manier om kinderen te vermaken tijdens lange vluchten. Je kan via Netflix en Videoland van tevoren films en series downloaden, zodat deze zonder internet ook in de lucht te zien zijn. 

Voorleesboekjes

Kies voorleesboekjes met avontuurlijke verhalen over vliegen en reizen. Maar ook zoekboeken doen het goed voor urenlang vermaak. Kijk- en zoekboeken met drukke illustraties zijn geweldig voor peuters en kleuters. Ze kunnen zich vermaken met het zoeken naar verborgen objecten en dieren in de kleurrijke scènes. Hieronder wat leuke boekjes!

Knuffels

Vergeet niet om het favoriete knuffelvriendje van je peuters en kleuters mee te nemen! 

Ontvang onze GRATIS preset voor de allermooiste vakantiefoto's

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang GRATIS onze favoriete preset voor nog mooiere vakantieherinneringen.

ReizenReizen

Heb je iets aan deze blog gehad met tips voor leuk speelgoed voor in het vliegtuig? Steun me dan door een theetje voor me te kopen! Zo zorg je ervoor dat ik mooie tips en inspiratie kan blijven verzamelen en delen ♥♥♥

pin deze blog!

Speelgoed voor in het vliegtuig

Deel & pin deze blog!

Ontvang onze GRATIS preset voor de allermooiste vakantiefoto's

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang GRATIS onze favoriete preset voor nog mooiere vakantieherinneringen.

Meer inspiratie en tips

Deze post bevat affiliate linkjes.