travelwithkids.net

Cadeaus voor reislustige ouders

Ik zocht de leukste voor je uit!

Ben je op zoek naar originele cadeaus voor reislustige ouders, maar kom je er zelf niet uit? Helemaal niet gek, want een cadeau is erg persoonlijk en er is zoveel aanbod. Als reislustige ouders hebben wij al aardig wat prachtige cadeaus mogen ontvangen. Dus zoek vooral niet verder, maar scrol snel naar beneden. Wij hebben in deze blog namelijk de tien leukste cadeaus voor je op een rijtje gezet. 

De 10 leukste cadeaus voor reislustige ouders

Deel & pin deze blog!

Cadeaus voor reislustige ouders
Cadeaus voor reislustige ouders

Cadeaus voor reislustige ouders - Boeken en magazines

Lonely Planet Travel with Children

Dit fijne boek van Lonely Planet geeft je inspiratie bij het zoeken naar een nieuwe bestemming, praktische tips en leuke kinderactiviteiten. Wij pakken het boek er altijd even bij als we op zoek gaan naar een nieuwe bestemming. Bestel hem hier.

Reismagazine ‘Kleine Globetrotter’

Het Kleine Globetrotter Magazine is een leuk cadeau voor iemand die van reizen houdt en kinderen heeft tussen de nul en twaalf jaar. Je kan een losse editie kopen, maar ook een pakket met twee (€14,50), drie (€21,-) of vier (€27,50) edities. Een jaarabonnement cadeau doen kan natuurlijk ook. Je besteld de magazine gemakkelijk via de website van de Kleine Globetrotter.

Handboek Verre Reizen met Kinderen

Dit boek helpt ouders bij het plannen van een verre reis met kinderen. Welke landen zijn juist geschikt met een baby, kleuter, schoolkind of tiener? Wat kost dat eigenlijk? Wat neem je mee? In dit boek lees je het allemaal. Bestel hem hier.

Een abonnement op Babbelboek

Woont iemand in het buitenland? Of gaat iemand voor een langere tijd op reis met kinderen? Dan is een abonnement op Babbelboek een leuk cadeau. Babbelboek is het enige platform in Nederland dat de mogelijkheid biedt om samen digitale boeken te lezen, terwijl je aan het videobellen bent. Ideaal dus voor ouders die een langere tijd in het buitenland zijn (het scheelt heel veel boeken meeslepen en je houdt de connectie met thuis). Via de website van Babbelboek sluit je gemakkelijk een maand- of jaarabonnement af. Met de kortingscode marlyn10 krijg je 10% korting op je bestelling.

Cadeaus voor reislustige ouders
Online boekjes lezen scheelt een hoop kilo's boeken in de koffer of backpack.

Cadeaus voor reislustige ouders - Herinneringen

Wij op reis, het logboek voor de reizen met het gezin

Een invulboekje voor alle reizen met het gezin. Per reis kan je een foto en wat korte aantekeningen kwijt. Zo heb je mooi alle herinneringen op één plek. En ook leuk: een overzicht van alle landen die je met het gezin hebt bezocht. Je besteld hem hier.

Een poster van een mooie reis

Geef een poster cadeau van een prachtige rondreis die het gezin heeft gemaakt. Voor thuis aan de muur, zodat de reis nooit vergeten zal worden. Lastig welke reis je moet kiezen of geen zin om de poster zelf te ontwerpen? Je kan ook een cadeaubon geven, zodat de reislustige ouder zelf een poster kan maken.

Een mooi sieraad

Wie wordt er nu niet blij van een mooi sieraad? Er zijn heel veel sieraden waarbij het reisthema duidelijk naar voren komt. Helemaal leuk als je van reizen houdt! Denk bijvoorbeeld aan een hangertje van een wereldbol aan je ketting of een kompas verwerkt in je armband. Bol.com heeft een grote collectie.

Een polaroidcamera

Tegenwoordig gaat niet eens altijd de digitale camera meer mee, maar worden foto’s in honderden tegelijk gemaakt met de mobiele telefoon. Heel makkelijk en tegenwoordig ook heel mooi. Maar wel jammer is dat de foto’s bijna nooit meer worden afgedrukt. Afgedrukte foto’s pak je er namelijk sneller. Een polaroidcamera is dus super leuk voor eeuwige herinneringen, maar ook de kids zullen het leuk vinden om met de polaroidcamera aan de slag te gaan. De keuze is reuze.

Cadeaus voor reislustige ouders
Cadeaus voor reislustige ouders

Cadeaus voor reislustige ouders - Reisjes en activiteiten

Een verassingsreis

Waar maak je een reislustige ouder nu blijer mee dan met een reisje ;-)? Geef een verassingreis, met jou of met zijn of haar gezin. Via SRPRS.me kan je verschillende soorten tripjes boeken, van een stedentrip tot aan een zonvakantie. De bestemming blijft een verassing tot op het vliegveld…

Een leuk uitje

Vind je een vakantie cadeau geven iets te veel van het goede? Je kan ook een leuke activiteit geven. Hier in Nederland (bijvoorbeeld een boottocht langs de molens, een bezoek aan het museum), maar natuurlijk ook op de bestemming waar het reislustige gezin binnenkort naar toe gaat (denk aan een ballonvaart, stadstour of heerlijk diner). Op GetYourGuide.com boek je gemakkelijk uitjes in Nederland en het buitenland.

Cadeaus voor reislustige ouders

Dit waren wat mij betreft de tien leukste cadeaus voor reislustige ouders. Heb je iets aan deze blog gehad? Je zou me enorm steunen door een theetje voor me te kopen! Zo zorg je ervoor dat ik mooie tips en inspiratie kan blijven verzamelen en delen ♥♥♥

Ontvang onze GRATIS preset voor de allermooiste vakantiefoto's

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang GRATIS onze favoriete preset voor nog mooiere vakantieherinneringen.

Meer inspiratie en tips

Deze post bevat affiliate linkjes.