travelwithkids.net

De leukste waterschoenen voor kinderen

Ik zocht ze voor je uit!

Waterschoenen voor kinderen, onmisbaar in de koffer (of backpack) als je naar een warm paradijs zoals Bali of Griekenland reist. Ze beschermen de schattige voetjes van onze kids op het kiezelstrand, tegen scherpe schelpen en het hete zand. Maar de waterschoenen kunnen ook tijdens een wandeling of etentje gedragen worden. Mits ze er een beetje leuk uit zien natuurlijk ;-). Gelukkig is er tegenwoordig heel veel keus. We zochten de leukste schoentjes voor je uit.

De leukste waterschoenen voor kinderen

Deel & pin deze blog!

‘Ouderwetse’ waterschoenen voor kinderen

We beginnen met de ‘ouderwetse’ waterschoen, alleen dan in een hip jasje. Deze waterschoenen voor kinderen zijn vaak van rubber gemaakt. Ze zijn stevig en kunnen heel de dag gedragen worden. Enig nadeel is wel (ik kan het zelf nog herinneren uit mijn kindertijd), dat er gemakkelijk steentjes, takjes, of schelpjes in de schoen kunnen komen. Vooral als de schoentjes nog wat te groot zijn.

Ontvang onze GRATIS preset voor de allermooiste vakantiefoto's

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang GRATIS onze favoriete preset voor nog mooiere vakantieherinneringen.

Dichte waterschoenen voor kinderen

Bij de dichte waterschoenen voor kinderen, vaak gemaakt van polyester of polyamide, heb je geen last van de vervelende steentjes. Een erg groot voordeel! Maar deze waterschoentjes zullen je kids op een warme zomerdag waarschijnlijk niet aantrekken buiten het water. De sandaal is luchtiger en daar beter voor geschikt. 

Waterproof sandalen

Tot slot de waterproof sandalen. Dit zijn eigenlijk gewoon sandalen, maar zoals de naam als zegt, waterproof. De sandalen zijn vaak van kunststof gemaakt, waardoor de schoentjes snel drogen. Deze sandalen zijn dan ook perfect voor de uurtjes waarin de kids niet in het water spelen.

Er zijn zoveel verschillende waterschoenen voor kinderen te koop, en alle waterschoenen hebben voor- en nadelen. Aan de looks hoeft het niet meer te liggen, want de schoentjes op deze pagina zien er allemaal even mooi uit. Ik denk dat ik dit jaar voor de waterproof sandalen ga, vooral die van Liewood vind ik erg leuk. Voor welke waterschoentjes gaan jullie? Of kiezen jullie voor de blote voeten in het zand?

Heb je iets aan deze blog gehad? Je zou me enorm steunen door een theetje voor me te kopen! Zo zorg je ervoor dat ik mooie tips en inspiratie kan blijven verzamelen en delen ♥♥♥

pin deze blog!

Deel & pin deze blog!

Ontvang onze GRATIS preset voor de allermooiste vakantiefoto's

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang GRATIS onze favoriete preset voor nog mooiere vakantieherinneringen.

Meer inspiratie en tips

Deze post bevat affiliate linkjes.