travelwithkids.net

Taiwan

Rijke culinaire tradities, betoverende natuurlijke schoonheid & technologische innovaties

Ontdek het betoverende Taiwan, een land vol contrasten en verrassingen. Met een oppervlakte van ongeveer 36.193 vierkante kilometer biedt Taiwan een diverse en adembenemende natuur, van weelderige bergen tot schilderachtige kusten en bruisende steden.

Taiwan’s unieke mix van culturen en landschappen weerspiegelt zich in adembenemende plekken. Historische tempels zoals Longshan in Taipei en de oude dorpjes in Jiufen laten je kennismaken met de rijke geschiedenis en spiritualiteit van het eiland.

De moderne kant van Taiwan komt tot leven in steden zoals Taipei, Taichung en Kaohsiung, waar traditionele markten naast ultramoderne gebouwen en levendige straten bestaan. Proef de overheerlijke Taiwanese keuken, ga shoppen in bruisende wijken en ervaar de warme gastvrijheid van de lokale bevolking.

Taiwan kent een gevarieerd klimaat, met aangename bezoeksmomenten in de lente en herfst. Vanuit Nederland is Taiwan goed bereikbaar via internationale vluchten naar belangrijke steden zoals Taipei.

Welkom in Taiwan, waar adembenemende landschappen, een rijke cultuur en moderne geneugten samenkomen. Een reis door dit diverse en fascinerende land zal herinneringen creëren die je voor altijd zult koesteren.

Taiwan met kinderen
Taiwan met kinderen

Lees al onze artikelen over Taiwan

misschien vind je dit ook leuk...

  • HI, LEUK DAT JE ER BENT!

  • Welkom op mijn blog! Ik ben Marlyn en samen met mijn man en twee kinderen (uit 2018 en 2020)  een reislustig gezin uit de omgeving van Rotterdam.

  • Laad ons je inspireren en reis mee naar prachtige bestemmingen over de hele wereld. Wij laten je zien dat je ook met kids prachtige reizen kan maken.


  • Ontdek hoe je als reisblogger met een klein bereik samenwerkingen kunt opzetten met hotels en gratis verblijven kunt regelen over de hele wereld!


  • NIEUWSTE BERICHTEN


  • mooiere vakantiefoto's?

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang GRATIS onze favoriete preset voor nog mooiere vakantieherinneringen.