travelwithkids.net

Japan

Unieke cultuur, heerlijk eten en geavanceerde technologie.

Ontdek het betoverende Japan, een land van moderne wonderen en diepgewortelde tradities. Met een oppervlakte van ongeveer 377.975 vierkante kilometer biedt Japan een gevarieerd landschap, van majestueuze bergen zoals de iconische Mount Fuji tot kleurrijke bossen in Kyoto en prachtige stranden langs de kustlijn.

Japan’s rijke geschiedenis en cultuur zijn terug te vinden in oude tempels zoals de Kiyomizu-dera in Kyoto en historische kastelen zoals het Himeji-kasteel, dat op de Werelderfgoedlijst staat. De traditionele theeceremonie, kalligrafie en elegante kimono’s zijn slechts enkele van de intrigerende tradities die je kunt ontdekken.

De bruisende moderne cultuur van Japan is te vinden in steden als Tokyo, Osaka en Kyoto, met futuristische technologie, neonverlichting en wereldberoemde eetgelegenheden.

Japan kent een gevarieerd klimaat, met ideale bezoekseizoenen in de lente en herfst.

Vanuit Nederland is Japan gemakkelijk bereikbaar via internationale vluchten naar belangrijke steden zoals Tokyo en Osaka.

Welkom in Japan, waar betoverende landschappen, boeiende tradities en moderne ontdekkingen samenkomen. Onderdompelen in de schoonheid en cultuur van dit fascinerende land zal herinneringen creëren die een leven lang meegaan.

Japan met kinderen
Japan met kinderen - Kyoto

Lees al onze artikelen over Japan

misschien vind je dit ook leuk...

  • HI, LEUK DAT JE ER BENT!

  • Welkom op mijn blog! Ik ben Marlyn en samen met mijn man en twee kinderen (uit 2018 en 2020)  een reislustig gezin uit de omgeving van Rotterdam.

  • Laad ons je inspireren en reis mee naar prachtige bestemmingen over de hele wereld. Wij laten je zien dat je ook met kids prachtige reizen kan maken.


  • Ontdek hoe je als reisblogger met een klein bereik samenwerkingen kunt opzetten met hotels en gratis verblijven kunt regelen over de hele wereld!


  • NIEUWSTE BERICHTEN


  • mooiere vakantiefoto's?

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang GRATIS onze favoriete preset voor nog mooiere vakantieherinneringen.