travelwithkids.net

Babbelboek: voorlezen op afstand

Samen tijd doorbrengen, waar je ook bent

Het enige nadeel van lang reizen of tijdelijk in het buitenland wonen is dat je familie mist en dat je natuurlijk geen koffer vol met leesboeken bij je hebt. Daarom ontwikkelde Merel Babbelboek, waarmee je videobelt en tegelijkertijd de leukste fullcolor (prenten)boeken samen leest. 

In deze blog lees je alles over de voordelen van Babbelboek. Met de kortingscode marlyn10 krijg je 10% korting op je bestelling.

Deze blog is geschreven door Merel.

Wat is Babbelboek?

Waarom Babbelboek?

Voorlezen is een geweldige manier om kinderen te vermaken en op te voeden. Het is ook een geweldige manier om te verbinden met familieleden die ver weg wonen. Maar wat als je niet fysiek bij elkaar kunt zijn om voor te lezen? Babbelboek biedt hier een oplossing voor.

Toen we net op Bali woonde, probeerden we te Facetimen, maar dan liepen de kinderen na 2 minuten al weg. Sinds we Babbelboeken waren mijn meiden nu wekelijks met de opa’s en oma’s in interactie en ze vragen zelf om te Babbelboeken. Voorgelezen worden vinden alle kinderen super leuk en omdat je dus via het platform elkaar ook daadwerkelijk in het scherm ziet, voelt het alsof de kinderen bijna gewoon bij opa of oma op schoot zitten.

Babbelboek

De missie van Babbelboek

Als Babbelboek hebben wij de missie om verbinding te stimuleren tussen (groot)ouders en (klein)kinderen, zelfs als ze ver uit elkaar wonen. Ons platform biedt een educatieve manier om meer tijd door te brengen met je ouders of opa’s en oma’s, zelfs als je niet bij elkaar kunt zijn!

Het is mijn missie om zoveel mogelijk bekendheid te geven aan dit platform zodat (groot)ouders en (klein)kinderen samen lol met elkaar kunnen hebben, zelfs al zitten ze aan de andere kant van de wereld. Want een fijne familieband is super belangrijk. Het mooie aan Babbelboek vind ik dat erdoor mensen gelukkiger worden gemaakt. Er is al voldoende onrust en negativiteit in de wereld. Babbelboek zorgt juist voor lachende kinderen en lachende families en liefdevolle verbindingen onderling.

Babbelboek

Ontvang onze GRATIS preset voor de allermooiste vakantiefoto's

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang GRATIS onze favoriete preset voor nog mooiere vakantieherinneringen.

Uitleg Babbelboek

Onze bibliotheek bevat klassiekers en nieuwe bestsellers van hoge kwaliteit die kinderen opvoeden, vermaken en aanmoedigen om hun fantasie de vrije loop te laten. En met één abonnement mag je maar liefst 4 andere gebruikers toevoegen, zodat de kinderen door de hele familie voorgelezen kunnen worden.

Babbelboek is een geweldige interactieve ervaring en houdt de aandacht van kinderen langer vast dan een simpel Facetime of Skype-gesprek. Dagelijks voorlezen is goed en leuk voor het kind en afwisseling in de voorlezer, maakt hen nog enthousiaster. En mocht het niet altijd uitkomen in verband met tijdsverschil, dan heb je de 180 kinderboeken altijd bij de hand om zelf voor te lezen.

Aanmelden Babbelboek

Dus, meld je aan via www.babbelboek.com en test het de eerste 7 dagen gratis! Laten we samen tijd doorbrengen en genieten van de leukste prentenboeken, waar we ook zijn. Met de kortingscode marlyn10 krijg je 10% korting op je bestelling.

Boeken Babbelboek

Over Merel

Ik ben Merel Lankhorst en het afgelopen half jaar heb ik samen met mijn man en twee dochters (6 & 4 jaar) op Bali gewoond. Mijn man en ik zijn avonturiers in ons hart en we hebben samen alle continenten gezien. Nouja, bijna dan, want we zijn alleen op Antartica niet geweest. 

Sinds we kinderen hebben wilden we ook aan hen de wereld laten zien. Want er zijn zoveel meer natuur, cultuur en fantastische lieve mensen te ontdekken ook buiten Nederland. 

We hebben gekozen voor Bali omdat dit een plek is waar ik iedere keer als we er kwamen weer zei ‘hier is het zo fijn, hier zou ik kunnen wonen.’ Het meest bijzondere aan Bali vind ik de cultuur. Als je aan Bali denkt dan denk je aan ceremonies (ook wel vieringen) en de balinezen hebben heel veel rituelen en ceremonies. Bijna dagelijks is er wel ergens een ceremonie te bewonderen waarbij iedereen prachtig gekleed is in kleurrijke kleding. Daarnaast heeft Bali in mijn ogen alles, warm weer, prachtige stranden, groene natuur met rijstvelden, watervallen en vulkanen. En een prachtige onderwaterwereld met dolfijnen, schildpadden, koraal en veel verschillende soorten vissen. Voor jong en oud is er dus voldoende te beleven.

Volg Merel en Babbelboek via Instagram: @merellankhorst.nl en @babbelboeknl
Merel Babbelboek

Ontvang onze GRATIS preset voor de allermooiste vakantiefoto's

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang GRATIS onze favoriete preset voor nog mooiere vakantieherinneringen.

Meer inspiratie en tips

Deze post bevat affiliate linkjes.